Stampen Big Time Blues Jam + Dan Granero Band

Yay! Lördag och dags för STAMPEN BIG TIME BLUES JAM med jamledare TOMMY MOBERG & URBAN HED 14.00-19.00!

Tommy “BigT” Moberg & Urban Hed är rytmsektionen som blivit något av ett radarpar på den Svenska Blues-scenen & är kända från band som The Beat From Palookaville, Trickbag, Urban Allstars & Mercury Bluesband. Nu kommer de även att hålla i Bluesjammet på Stampen 1 gång i månaden med start lördagen den 25 augusti. Husbandet består förutom Tommy och Ubbe av den rutinerade toppklass-gitarristen Thomas Hammarlund och ibland även en fjärde kugge som kommer att variera från gång till gång. De kommer även att bjuda på en “Very Special Guest” på sina jam och på tur står de två Norska skjutjärnen Kent Erik Thorvaldsen & Øyvind Stølefjell!

Som framgår av namnet så handlar detta om ett jam med fokus på traditionell Blues. En mix av specialinbjudna och spontanbesökande musiker kommer att bli uppbjudna att jamma vilket innebär att det (till skillnad från en del andra jam) inte finns någon spelgaranti för alla musiker varje gång.

Så här går det till:
– Om du vill jamma, anmäl dig till Urban eller Tommy (detta innebär inte per automatik att du kommer att spela/sjunga men vi gör så gott vi kan).
– Om du frontar (alltså sjunger) ange låt-titel, stil, tonart & tempo
– Om du är solist/kompmusiker, se till att ditt instrument är stämt innan du går upp. Och du, lämna effektboxar/pedalbord hemma 😉

Kl 21.00 är det dags för briljanta DAN GRANERO BAND att inta scenen! Dan Granero is an International blues/rock guitarist/vocalist. You can expect high energy, guitar driven, blues rock!

Varmt välkomna!

Dan Granero Band Facebook

Dec 08 2018
14:00 - 01:00
SEK 50:-