Stampen Big Time Blues Jam + Dan Granero Band

Lördag och dags för STAMPEN BIG TIME BLUES JAM med jamledare Tommy Moberg & Urban Hed 14.00-19.00.

Tommy “BigT” Moberg & Urban Hed är rytmsektionen som blivit något av ett radarpar på den Svenska Blues-scenen & är kända från band som The Beat From Palookaville, Trickbag, Urban Allstars & Mercury Bluesband. Sen aug 2018 håller de även i bluesjammet på Stampen 1 gång i månaden och husbandet består förutom Tommy och Ubbe av den rutinerade toppklass-gitarristen Thomas Hammarlund och ibland även en fjärde kugge som kommer att variera från gång till gång. De bjuder även på en “Very Special Guest” på sina jam. Denna gång är det ingen mindre än Jump4Joy’s estradör Ulf Sandström som gör dem sällskap på scen!

Som framgår av namnet så handlar detta om ett jam med fokus på traditionell blues. En mix av specialinbjudna och spontanbesökande musiker kommer att bli uppbjudna att jamma vilket innebär att det (till skillnad från en del andra jam) inte finns någon spelgaranti för alla musiker varje gång.

Så här går det till:
– Om du vill jamma, anmäl dig till Urban eller Tommy (detta innebär inte per automatik att du kommer att spela/sjunga men vi gör så gott vi kan).
– Om du frontar (alltså sjunger) ange låt-titel, stil, tonart & tempo
– Om du är solist/kompmusiker, se till att ditt instrument är stämt innan du går upp. Och du, lämna effektboxar/pedalbord hemma.

After that it’s time again for the brilliant DAN GRANERO BAND! Dan Granero is an International blues/rock guitarist/vocalist. You can expect high energy, guitar driven, blues rock!

Dan Granero Band Facebook

Show 21.00. Welcome!

Jul 06 2019
14:00 - 01:00
SEK 70:-