Stampen Big Time Blues Jam + Lindvalls Lads

Lördag och dags för STAMPEN BIG TIME BLUES JAM med jamledare Tommy Moberg & Urban Hed 14.00-19.00.

Tommy “BigT” Moberg & Urban Hed är rytmsektionen som blivit något av ett radarpar på den Svenska Blues-scenen & är kända från band som The Beat From Palookaville, Trickbag, Urban Allstars & Mercury Bluesband. Sen aug 2018 håller de även i bluesjammet på Stampen 1 gång i månaden och husbandet består förutom Tommy och Ubbe av den rutinerade toppklass-gitarristen Thomas Hammarlund och ibland även en fjärde kugge som kommer att variera från gång till gång. De bjuder även på en “Very Special Guest” på sina jam. Denna gång är det ingen mindre än Christer Åberg som gör dem sällskap på scen!

Som framgår av namnet så handlar detta om ett jam med fokus på traditionell blues. En mix av specialinbjudna och spontanbesökande musiker kommer att bli uppbjudna att jamma vilket innebär att det (till skillnad från en del andra jam) inte finns någon spelgaranti för alla musiker varje gång.

Så här går det till:
– Om du vill jamma, anmäl dig till Urban eller Tommy (detta innebär inte per automatik att du kommer att spela/sjunga men vi gör så gott vi kan).
– Om du frontar (alltså sjunger) ange låt-titel, stil, tonart & tempo
– Om du är solist/kompmusiker, se till att ditt instrument är stämt innan du går upp. Och du, lämna effektboxar/pedalbord hemma.

På scen lite senare denna kväll ser vi inga mindre än LINDVALLS LADS!

Lindvalls Lads från Luleå är ett av Sveriges ledande bluesband från de norra regionerna och deras scenshow består av en mix av musikalitet, glädje och groove! Allt de gör doftar Amerikansk Roots-musik med bluesen och rock’n’rollen i förarsätet!

Line-up:
Daniel Hakkaus – Sång
Tobias Lindvall – Gitarr, Munspel & Saxofon
Jonas Eriksson – Gitarr & Sång
Jonas Jakobsson – Ståbas
Simon Wilhelmsson – Trummor

https://www.facebook.com/LindvallsLads/

Show 21.00. Välkomna!

Apr 13 2019
14:00 - 01:00
SEK 80:-