Stampen Blues Jam + Bayo Punk’s

Lördag och dags för STAMPEN BLUES JAM med jamledare Tommy Moberg & Urban Hed 14.00-19.00.

Tommy “BigT” Moberg & Urban Hed är rytmsektionen som blivit något av ett radarpar på den Svenska Blues-scenen & är kända från band som The Beat From Palookaville, Trickbag, Urban Allstars & Mercury Bluesband. Sen aug 2018 håller de även i bluesjammet på Stampen 1 gång i månaden och husbandet består förutom Tommy och Ubbe av den rutinerade toppklass-gitarristen Thomas Hammarlund och ibland även en fjärde kugge som kommer att variera från gång till gång.

Som framgår av namnet så handlar detta om ett jam med fokus på traditionell blues. En mix av specialinbjudna och spontanbesökande musiker kommer att bli uppbjudna att jamma vilket innebär att det (till skillnad från en del andra jam) inte finns någon spelgaranti för alla musiker varje gång.

Så här går det till:
– Om du vill jamma, anmäl dig till Urban eller Tommy (detta innebär inte per automatik att du kommer att spela/sjunga men vi gör så gott vi kan).
– Om du frontar (alltså sjunger) ange låt-titel, stil, tonart & tempo
– Om du är solist/kompmusiker, se till att ditt instrument är stämt innan du går upp. Och du, lämna effektboxar/pedalbord hemma.

14.00-19.00 – come join the jam!

Kl 21.00 är det dags för – BAYOU PUNK’S!

Vad händer om man blandar följande: Rock’n’roll, blues, dub och filtrerar det i södern med kryddor från New Orleans? Denna Gumbo blir Bayou Punk’s! Fest dans och glädje!

Brady Blade – Trummor
Ulf ”Rockis” Ivarsson – Bas
Little Gunnar – Vox & Gitarr

Varmt välkomna!

Sep 28 2019
14:00 - 01:00
SEK 80:-