Stampen Jazz Nights: Erik Palmberg & Daniel Svensson

Stampen Jazz Nights presenterar: ERIK PALMBERG & DANIEL SVENSSON

Erik Palmberg är en av de mest aktuella unga svenska jazztrumpetarna just nu och förutom att vara aktuell med debutalbumet “First Lines”, med spelningar på jazzklubbar både Sverige och Tyskland, så är han också medlem i jazzgrupperna Horncraft, Strings and Valves och Swingharmonic Orchestra. Erik har under de senaste åren spelat i flertalet andra sammanhang som t.ex med Glenn Miller Orchestra Scandinavia, Bernt Rosengren Big Band, Lasse Lindgren, Jan Allan m.fl.

http://orkesterjournalen.com/wordpress/?p=28818
http://www.erikpalmberg.com
http://www.jazz.se

Daniel Svensson är en av landets mest framstående unga jazzgitarrister. Förutom att han är aktuell med sin egen grupp så musicerar han med Georg Riedel, Jan Allan, Klas Toresson, Sofie Norling, Leo Lindberg, Strings and valves, Pål Nyberg och många fler. Daniel har ett svängigt och sound med rötter i bebop och cooljazz.

Med sig har de inga mindre än Moussa Fadera på trummor och Björn Lundén på kontrabas. Ett energiskt sväng utlovas och bandet kommer bjuda på så väl egna låtar som standards och låtar från bebop och hardbop-repertoaren.

Varmt välkomna!

Sep 27 2018 - Sep 28 2018
20:00 - 01:00
SEK 50:-