Hans Bollandsås & Andreas Hellkvist

Hans Bollandsås & Andreas Hellkvist in concert

Ett svensk-norskt samarbete mellan Hans Bollandsås (gitarr och sång) och Andreas Hellkvist (Hammond), två artister med en passion för sin musik och en kärlek till blues, soul och gospel. Tillsammas med Kjell Gustavsson på trummor bildar de en trio som bjuder på en svängig, energisk och själfull blandning av deras egen musik och standards.

Hans musik kommer rakt från hjärtat, oavsett om det är som sångare, gitarrist eller låtskrivare. Han har alltid något att säga, ibland kort och koncist, och ibland som en tornado som sveper fram genom rummet och inte lämnar någon oberörd. Han har gett ut ett antal skivor i eget namn, mestadels med hans egna låtar.

Inlevelse, virtousitet och lekfullhet – oavsett vilken stil det rör sig om är Andreas Hellkvists kännetecken desamma. Många förundras över vad han åstadkommer med en orgel, men det dynamiska omfånget, spelgäldjen och inte minst fotarbetet på pedalerna. Eftersom Andreas är uppvuxen i Borlänge blir också denna konsert extra speciell.

Kjell Gustavsson har länge varit en av Sveriges mest eftertraktade bluestrumslagare, med ett beat och en shuffle som inte är av denna värld. Han matchar perfekt de andras energi och intensitet och ger trion det sväng och den stagda som behövs.

Line-up:
Han Bollandsås – Gitarr & Sång
Andreas Hellkvist – Hammondorgel
Kjell Gustavsson – Trummor

http://andreashellkvist.com/hans-andreas-in-concert

Dörrar 17.00. Show 20.00. Välkommen!

Aug 04 2021
17:00 - 01:00
SEK 100:-