Stampen Big Time Blues Jam + CJ Blues Band

Damer och herrar! Välkomna på STAMPEN BIG TIME BLUES JAM med med jamledare Tommy Moberg & Urban Hed idag 14.00-19.00!

Tommy “BigT” Moberg & Urban Hed är rytmsektionen som blivit något av ett radarpar på den Svenska Blues-scenen & är kända från band som The Beat From Palookaville, Trickbag, Urban Allstars & Mercury Bluesband. Sen aug 2018 håller de även i bluesjammet på Stampen 1 gång i månaden och husbandet består förutom Tommy och Ubbe av den rutinerade toppklass-gitarristen Thomas Hammarlund och ibland även en fjärde kugge som kommer att variera från gång till gång. De bjuder även på en “Very Special Guest” på sina jam och näst ut är ingen mindre än KNOCK-OUT GREG!

Som framgår av namnet så handlar detta om ett jam med fokus på traditionell blues. En mix av specialinbjudna och spontanbesökande musiker kommer att bli uppbjudna att jamma vilket innebär att det (till skillnad från en del andra jam) inte finns någon spelgaranti för alla musiker varje gång.

Så här går det till:
– Om du vill jamma, anmäl dig till Urban eller Tommy (detta innebär inte per automatik att du kommer att spela/sjunga men vi gör så gott vi kan).
– Om du frontar (alltså sjunger) ange låt-titel, stil, tonart & tempo
– Om du är solist/kompmusiker, se till att ditt instrument är stämt innan du går upp. Och du, lämna effektboxar/pedalbord hemma ?

Häng kvar! Kl 21.00 är blir det soul, blues, funk och rock med CJ BLUES BAND!

Line-up:
Charlie Jiverude – Guitar
Derek January – Bass & Vocals
James Bradley Jr – Drums
Dan Granero – Guitar & Vocals

Hoppas vi ses!

Feb 16 2019
17:00 - 01:00
SEK 70:-