Stampen Big Time Blues Jam + Axman Band

Lördag och dags för STAMPEN BIG TIME BLUES JAM med jamledare Tommy Moberg & Urban Hed 14.00-19.00.

Tommy “BigT” Moberg & Urban Hed är rytmsektionen som blivit något av ett radarpar på den Svenska Blues-scenen & är kända från band som The Beat From Palookaville, Trickbag, Urban Allstars & Mercury Bluesband. Sen aug 2018 håller de även i bluesjammet på Stampen 1 gång i månaden och husbandet består förutom Tommy och Ubbe av den rutinerade toppklass-gitarristen Thomas Hammarlund och ibland även en fjärde kugge som kommer att variera från gång till gång. De bjuder även på en “Very Special Guest” på sina jam. Denna gång gästas dom av ingen mindre än Hook Herrera!

Som framgår av namnet så handlar detta om ett jam med fokus på traditionell blues. En mix av specialinbjudna och spontanbesökande musiker kommer att bli uppbjudna att jamma vilket innebär att det (till skillnad från en del andra jam) inte finns någon spelgaranti för alla musiker varje gång.

Så här går det till:
– Om du vill jamma, anmäl dig till Urban eller Tommy (detta innebär inte per automatik att du kommer att spela/sjunga men vi gör så gott vi kan).
– Om du frontar (alltså sjunger) ange låt-titel, stil, tonart & tempo
– Om du är solist/kompmusiker, se till att ditt instrument är stämt innan du går upp. Och du, lämna effektboxar/pedalbord hemma ?

Och häng för all del kvar för kl 21.00 är det dags för AXMAN BAND – HIGH POWERED BUTT WIGGLIN’ BLUES!

Anders Edberg – Vox + Piano
George Hedlund – Vox + Hammond
Håkan Englund – Drums
Ola Insulander – Guitars
Peder Ax – Bass

Axman Bluesband Facebook

VÄLKOMNA!

May 18 2019
14:00 - 01:00
SEK 80:-