Stampen Big Time Blues Jam + Gun’s & Blade’s Blues Circus

Välkomna på bluesjam med jamledare TOMMY MOBERG & URBAN HED 14.00-19.00!

Tommy “BigT” Moberg & Urban Hed är rytmsektionen som blivit något av ett radarpar på den Svenska Blues-scenen & är kända från band som The Beat From Palookaville, Trickbag, Urban Allstars & Mercury Bluesband. Sen aug 2018 håller de även i bluesjammet på Stampen 1 gång i månaden. Husgitarrsiten Thomas Hammarlund är på bröllop idag och in hoppar istället The Refreshments egen Jonas Göransson! Dessutom har vi finbesök från Skövdes Piano-rocker Lee Ericson som very special guest!

Som framgår av namnet så handlar detta om ett jam med fokus på traditionell blues. En mix av specialinbjudna och spontanbesökande musiker kommer att bli uppbjudna att jamma vilket innebär att det (till skillnad från en del andra jam) inte finns någon spelgaranti för alla musiker varje gång.

Så här går det till:
– Om du vill jamma, anmäl dig till Urban eller Tommy (detta innebär inte per automatik att du kommer att spela/sjunga men vi gör så gott vi kan).
– Om du frontar (alltså sjunger) ange låt-titel, stil, tonart & tempo
– Om du är solist/kompmusiker, se till att ditt instrument är stämt innan du går upp. Och du, lämna effektboxar/pedalbord hemma.

Häng kvar för lite senare är det dags för GUN’S & BLADE’S BLUES CIRCUS!

Ulf Ivarsson – Bas
Brady Blade – Trummor
Gunnar Muvemba – Gitarr

En kväll fylld av experimentell blues och beatmusik. Ett möte mellan musiker med lekfullhet och spelglädje. Cirkuståget åker kl 21.00 sharp. Välkomna ombord!

Jun 15 2019
14:00 - 01:00
SEK 80:-