Mr Bo & The Voodooers

Mr Bo sprider bluesens magi!

Mr Bo & the Voodooers bildades 1997 och har ända sedan starten varit flitiga besökare på många de bästa scenerna. Redan i början av -80-talet turnerade Mr Bo runt om i Skandinavien med amerikanska bluesmusiker. Han lärde sig behärska genrens många stilar och med en varm och intensiv röst och en originell mix av gitarrinfluenser är han en frontfigur med pondus och karisma. Senast bandet var i Stockholm var det i januari på ett absolut fullsatt Fasching, där man även kompade gitarrmästaren Chris Cain.

Många och långa mil, spelningar på klubbar och festivaler, skivutgivningar, radiosändningar, kompuppdrag för amerikanska stjärnor. Mr Bo & The Voodooers har oförtrutet spridit sin speciella variant av själfylld blues. Dryga 20 år svetsar ihop ett band på ett alldeles speciellt sätt – man blir mer än musiker som spelar tillsammans, man lär känna varandra på djupet och delar det som är livet. 20 års liv och musik är en respektgivande tid och den hörs när bandet står på scen.
Förra året släppte man albumet ”Going Up North” och Mr Bo har fått Jan Rosenqvists minnespris somt utdelas av Swedish Blues association samt det prestigefyllda priset vid bluesfestivalen i Mönsterås och har tidigare fått Åmåls bluesfest Blues Award. Det senare har även Lars Mellqvist och Bo Hansson förärats!

Mr Bo & The Voodooers är:
Mr Bo Carlsson + Sång & Gitarr
Bo Hansson – Hammond
Lars Mellqvist – Bas
Roger Mörck – Trummor

Show 21.00. Välkomna på afterwork med THE VOICE OF SOUL på scen 17.00-19.00 dessförinnan! Hoppas vi ses!

May 27 2022
17:00 - 01:00
SEK 100:-