Williamsson Bluesband

WILLIAMSSON BLUESBAND är bandet som levererar klassisk elektrifierad munspelsbaserad old school rhythm & blues och tidig rock’n’roll.

Line-up:
Leif Williamsson – Munspel och sång
Little Hank – Gitarr
Hannes Mellberg – Gitarr
Stefan Lindell – Kontrabas
Thomas Lingman – Trummor

Leif är bosatt i Norrtälje och spelar sedan 30 år tillbaka i Norrtäljes stolthet bluesbandet “Blue Comet”. Nu har Leif tagit ett steg till i sin musikaliska karriär genom att starta ett eget bluesband där han frontar med sitt munspel och sång. Blue Comet finns självklart kvar, Williamsson bluesband är ett komplement till Blue Comet.

Little Hank är bosatt i Stockholm och är en av Sveriges i toppklass mest rutinerade gitarrister inom “the blues”. Hank har på sin mångåriga meritlista en lång och trogen tjänst i bandet Chicago Express och där efter med Sven Zetterberg bluesband. Little Hank kan vi utan att skryta allt för hårt säga att han är världsledande på att hantera klassisk Chicago stil modell “honka”.

Hannes är bosatt i Stockholm och trots sin unga ålder så spelar han redan på sin gitarr i samma klass som hans äldre kollegor i branschen. Den som hör Hannes på gitarr blir inte missnöjd kan garanteras.

Stefan är bosatt i Södertälje och har under senaste 20 åren turnerat flitigt land och rike runt med sin ståbas ihop med ett 35 tal olika bluesband. Stefan har som sin förebild kontrabasisten Willie Dixon så hör man Stefan så kan man helt klart höra Dixon andan i Stefans spel.

Thomas är bosatt i Märsta och är en av Sveriges flitigaste anlitade trummis. Thomas har spelat i många år och med många etablerade musiker som exempelvis med legenden Bill Öhrnström. Thomas svänger så det svartnar för ögonen. Så håll i hatten, här blir det ett sväng som kan få upp alla på ett dansgolv.

Så håll i hatten, här blir det ett sväng som kan få upp alla på ett dansgolv!

Vi öppnar kl 17.00. Show 18.30-21.30 Välkomna!

Jul 01 2021
17:00 - 22:00
SEK 100:-